:

Szerző: Ady Krisztián

2001. július 19. 00:11

Újabb Windows2000/XP meghajtóprogram a Creative Live! kártyákhoz - közel sem hivatalos forrásból

[3DSS] A közhiedelemmel ellentétben a Creative sem kényezteti el túlságosan Live! hangkártyáinak felhasználóit. Windows2000 operációs rendszerre nagyon rég jelent meg hivatalos meghajtóprogram, s az sem az igazi, több, ismert bug keseríti meg a felhasználók életét.

Ravasz módon azonban a legújabb Windows XP bétákból összeszedhetők az eddiginél frissebb komponensek, melyekkel Windows2000 alatt is üzemeltethetjük kártyánkat.

A verziószám végéből látható, hogy valóban újabb buildről van szó. A Creative által hozzáférhető 5.12.01.3209 verziószámú meghajtóval ellentétben az installálás után a 5.12.01.3300a számra lépünk tovább. A meghajtóprogram megoldja a WinDVD SP/DIF kimeneti problémáját is.

A telepítési instrukciókhoz, és magához a csomaghoz ezen a linken férhetünk hozzá.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.