Szerző: sammer

2001. július 16. 06:33

Megnyílt a BattleTech: 3025 online játék hivatalos weboldala

HIRDETÉS

Az Electronic Arts elindította a BattleTech: 3025 nevű, kifejezetten internetes játékra fejlesztett, a BattleTech univerzumból vett harci robotokkal benépesített játékának hivatalos weboldalát. Az új oldalon igen sok új információt és multimédiás anyagokat találunk a játékról, mint a letölthető kézikönyv, és videó klippek. A jelenlegi anyagokon kívül a site készítői a jövőben a játékban szereplő zenéket is ki fogják tenni az oldalra mp3 formátumban. A bizonyos szempontból egyedülálló játékba egyszerre akár 50.000 játékos is beléphet, és egyszerre csatázhatnak robotjaikkal a hatalmas játékvilágban. Hivatalos megjelenési időpontot még nem jelentettek be. Korábbi képek a játékból:


További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 18:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.