Szerző: jimi

2001. július 12. 23:24

Novell Hálózati Szolgáltatásai a reptereken

Novell [Novell Magyarország] A Novell Inc. csökkenti a légiforgalmi ipar által használt hálózatok komplexitását, ezzel egyidőben növeli azok biztonságát, valamint elősegíti az elekronikus üzletvitelre való rugalmas átállást. Többek között a Lufthansa, az American Airlines és a Midwest Express Airlines is a Novell Hálózati szolgáltatásait használja annak érdekében, hogy szinkronizálja a különböző platformon futó rendszereit, adatait és alkalmazásait, amely által lehetősége nyílik, hogy az egész bonyolult rendszert egy egészként kezelhessék (one Net). A Novell képes azokat a követelményeket teljesíteni, amelyet ez a nagyon gyors, az információ sebességére rendkívül érzékeny iparág támaszt a rendszereivel szemben.

A Novell Hálózati Szolgáltatásainak hatékonyságát az utazók is érezhetik, hiszen az utjaikat gyorsabban képesek lebonyolítani, mivel több légikikötő és légiforgalmi irányító használja a Novell átfogó rendszerét.

Az utasok és a csomagok nap mint nap a célállomások ezreire történő hatékony és biztonságos továbbításához a légitársaságoknak olyan költségtakarékos, ám mindemellet hatékony és biztonságos technológiára van szükségük, amely képes több platformon és kiterjedt hálózatokon is működni. kevés az olyan iparág, amely annyi és akkora követelményrendszerrel dolgozik, mint a légiszállítás. A légikikötők és a légitársaságok nagyon erősen megkövetelik a biztonság mellett a rugalmasságot, amelyet a Novell Hálózati Szolgáltatásai képesek biztosítani.

Az utazás nagyon fontos terület az elektronikus kereskedelemben, mivel ez a vezető fogyasztói iparága. Ez a reptereket és a légitárasaságokat robosztus hálózati infrastruktúrára ösztönzi, amely hatékonyan képes kezelni a megnövekedett forgalmat, valamint képes az új technológiák alkalmazására. A Gartner felmérése szerint az Egyesült Államok szabadidős utazási forgalmának on-line bonyolított üzleti hányada 2003-ban 15 és 20 milliárd dollár között mozog majd.

A vezető légitársaságok és repterek a Novell Hálózati Szolgáltatásaival biztosítják folyamatos üzleti sikereiket. Az NDS eDirectory és a iChain az egyének hálózati hozzáférését szabályozza, a ZENworks az alosztott asztali rendszereket és kiszolgálókat kezeli, a GroupWise a biztonságos csoportmunkát segíti elő, a BorderManager a teljes hálózat biztonságáért felelős, a NetWare pedig a legmegbízhatóbb alapot biztosítja. A Novell Consulting professzionális szolgáltatásai, a Novell Technical Services és a Novell Education a hálózatok teljes biztonsággal való működtetéshez szükséges háttértudással és szakértelemmel segíti a szállítókat, hogy a technológiába történő befektetésük a lehető legjobban profitáljon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról