Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 12. 18:18

123 milliós outsourcing szerződés a Siemens Business Services-nek

[Siemens] A melbourne-i központú Amcor Ltd., a világ egyik vezető csomagolóanyag-termelője az SBS-t (Siemens Business Services) bízta meg az elkövetkezendő öt évre IT rendszerének működtetésével.

Az SBS feladata lesz az IT infrastruktúra menedzsmentje, a rendszerek karbantartása, illetve projekt menedzsment. Az Amcor számításai szerint ez IT költségeinek 10-20 % közötti megtakarítását eredményezi majd. Ausztráliában és Új-Zélandon összesen 180, IT-val foglalkozó Amcor alkalmazott az SBS alkalmazottjává válik a megállapodás értelmében.

Az Amcor célkitűzése, hogy a csomagolástechnikában vezető szerepet töltsön be az e-business fejlesztésével és használatával a beszállítók kezelése, a vásárlói kapcsolatok és a vállalati erőforrások menedzsmentje terén.

Az outsourcing egyezmény megkötésével lehetőség nyílik új, széles skálájú üzleti rendszerek, technológiák és folyamatok bevezetésére, melyeket a jelenlegi kapacitás fejlesztésére dolgoztak ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról