Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 9. 17:56

Újabb nForce chipkészletes alaplap várható az MSI-től

[x-bit labs] Az NVIDIA a tajvani Computex kiállításon jelentette be nForce alaplapi chipkészleteit és az MSI is bemutatta első ilyen alaplapját (MS-6367), amelyet várhatóan követ egy hasonló darab.

Az MS-6373 fantázianévre hallgató alaplap teljes ATX kivitelű és SocketA processzorfoglalatot tartalmaz. A bővítőkártyák fogadására 1 AGP, 5 PCI és 1 CNR slotot alakítottak ki rajta, a DDR memóriamodulokat pedig 3 DIMM foglalatba helyezhetjük.

Az MS-6376 érdekessége, hogy a chipkészletbe integrált grafikus vezérlő TV-kimenettel is rendelkezik, az MCP southbridge-ben található audiokontroller által gerjesztett hangokat pedig SPDIF csatlakozón vezethetjük el.

Az MSI új alaplapja természetesen támogatja a tajvani cégtől ismert megoldásokat, mint a PC2PC, FuzzyLogic 3, a D-LED és a LiveBIOS. Az alaplap várhatóan augusztus végén kerül az üzletek polcaira.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról