:

Szerző: roberto

2001. július 8. 22:12

GNOME-hírek: gnome-games 1.4.0.2, eel 1.0.1 és librsvg 1.0.1

GNOME[LinuxToday, LinuxProgramming] A GNOME-függő linuxosok figyelmébe ajánljuk a gnome-games csomag friss kiadását, amelyben jórészt hibajavítások történtek. A következő verzió egyébként izgalmasabbnak ígérkezik, ugyanis a játékok teljesen gdk-pixbuf-alapúak lesznek és -- ha nem lesz elég tiltakozó levél -- akkor kikerül majd a csomagból a gturing és a scottfree.

Két, a Nautilus működéséhez szükséges lib frissült a napokban. Az új, 1.0.4-es Nautilus működik ugyan az eggyel régebbi verziókkal is, de a hibajavítások miatt érdemes frissíteni. A eel 1.0.1 és a librsvg 1.0.1 az ftp.gnome.org-ról tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.