Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 3. 12:32

Percdíjas az internetkapcsolat az Axelerónál

[Axelero] Az internetezés és a telefonkapcsolat költségét egyaránt tartalmazza az Axelero július 1-jén piacra került új termékcsaládja, az Axelero Kombi! A napszaktól függetlenül azonos díjért használható, kényelmesebben követhető és tervezhető költségű és még biztonságosabb új hozzáférési csomagok minden bizonnyal nagy hatást gyakorolnak majd a magyar internetezési szokásokra.

Az Axelero Kombi csomagok előfizetői mindvégig egyetlen szolgáltatóval, az Axeleróval állnak kapcsolatban: a kapott számlán egyszerre rendezhetik az internetezéssel kapcsolatos kiadásaikat, ami egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy a jövőben sokkal precízebben tervezhessék internetezésre fordítani kívánt havi költségeiket. Az Axelero Kombi csomagok fontos tulajdonsága a kényelem, hiszen az előfizetések az eddigiektől eltérően nemcsak az internet-hozzáférés díját, hanem a hozzá kapcsolódó távközlési díjat is tartalmazzák.

Az új szolgáltatás kiemelkedő előnye, hogy napszaktól függetlenül, egyforma feltételekkel használható, így nem kell türelmetlenül várni az este hat órát, vagy a hétvégére hagyni a levelek olvasását: a hozzáférés bármikor, mindig ugyanazzal a tarifával működik.

Az Axelero Kombi már az induláskor négy, a benne foglalt időtartamban eltérő konstrukcióban kapható.

A Kombi Alfa csomag gyakorlatilag a percdíjas internetezést valósítja meg - megrendelője pontosan a használat arányában fizet. A másik három Kombi csomag előfizetési díja ezen felül tartalmaz percdíj nélkül felhasználható óramennyiségeket, s csak ezek elfogyasztásával lép működésbe a percdíj - amely viszont az előre fizetett órák mennyiségével fordított arányban egyre alacsonyabb.

A már megszokott módon ezt az új termékcsaládot is kiegészíti a kereskedelmi forgalomban kapható netQuick Kombi változat, amelyben a "becsomagolt" órák együttesen tartalmazzák a távközlési és internet-hozzáférési díjat, sőt, akárcsak a többi netQuick, feltöltőkártyával vagy online fizetéssel utántölthetőek.

A Kombi csomagok ugyanúgy és ugyanott fizethetők elő, mint bármely más Axelero szolgáltatás (azaz a MatávPontokban, az Axelero hivatalos viszonteladóinál, illetve az Axelero weboldalán keresztül), a különbség csupán annyi, hogy az előfizetőnek meg kell adnia azokat a telefonszámokat (maximum tízet), ahonnan az internetre csatlakozni fog.

Ez azonban kellemes kötelezettség, hiszen a kizárólag a megadott telefonszámokról engedélyezett internethasználat az előfizető számára egy újabb (és tökéletes megoldást nyújtó) védekezési lehetőséget jelent arra az esetre, ha hozzáférését tudtán kívül igyekezne valaki más felhasználni.

Fontos még tudni, hogy a szolgáltatás jelenleg kizárólag a Matáv Rt. távközlési primer körzeteiből vehető igénybe 06 51 601 601-es behívószámon keresztül, ugyanakkor a Matáv úgynevezett "150 forintos kedvezmény", illetve Mindenkinek csomagjának kedvezményei nem érvényesek. Az Axelero Kombi csomagok hagyományos (analóg) és ISDN vonalakról egyaránt igénybe vehetők.

  • A Kombi csomagok weboldala

  • Szólj hozzá a Fórumban!
  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról