Szerző: Barna József

2001. június 28. 20:55

Családi fotók a TV-ben

[Computex] A SOYO tegnap jelentette be leginkább digitális fotóalbumnak nevezhető készülékét, a Advance Photo System et. Az APS képes bármilyen digitális fényképezőgéppel vagy szkennerrel előállított kép vagy éppen bármilyen JPG formátumba konvertált dokumentum tárolására, szerkesztésére. A készülék alapkiépítésben a digitális képek tárolására leggyakrabban használt SmartMedia és CompactFlash memóriakártyákról tölthető fel, ám egy USB portra illeszthető adapterrel számos más szabványú kártya olvasására is képes.

[Computex] A SOYO tegnap jelentette be leginkább digitális fotóalbumnak nevezhető készülékét, a Advance Photo Systemet. Az APS képes bármilyen digitális fényképezőgéppel vagy szkennerrel előállított kép vagy éppen bármilyen JPG formátumba konvertált dokumentum tárolására, szerkesztésére. A készülék alapkiépítésben a digitális képek tárolására leggyakrabban használt SmartMedia és CompactFlash memóriakártyákról tölthető fel, ám egy USB portra illeszthető adapterrel számos más szabványú kártya olvasására is képes.

De, kérdezhetnénk, mégis mire jó az APS? Nos, kompozit video- vagy S-VHS kimenetén keresztül TV-hez, VGA kimenetén át pedig monitorhoz csatlakoztatható. S miután a beépített effektszerkesztő segítségével sorba rendeztük a képeket, feliratokat adtunk hozzájuk, és látványos képátmenetekkel fűszereztük a bemutatót, leültethetjük családtagjainkat, barátainkat a nappaliban a TV elé, és kezdődhet a fotóshow.

A különc termék távirányítóval együtt 199 dollárba kerül.

További információk az ASP-ről itt találhatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról