Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 28. 12:34

A SonicBlue befejezte a Sensory Science felvásárlását

Az S3 grafikus chipgyártóból digitális szórakoztatóelektronikai és multimédiás SonicBlue-vá átváltozott cég tegnap bejelentette, hogy befejezte a Sensory Science felvásárlását.

A Sensory Science digitális video és audio termékek fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Termékeik között találni a kitűnő minőségükről ismert Loewe televíziókat, Rave mp3-lejátszókat, Go Video DVD-videókat és a Californi Audio márkanéven forgalomba hozott high-end audiotermékeket is.

Az összeolvadási megállapodás értelmében a Sensory Science a SonicBlue leányvállalatává vált. A részvénytulajdonosok minden részvényükért 0,91 SonicBlue papírt kaptak.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 09:53

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!