Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 26. 13:23

Az Ericsson UMTS rendszert szállít a Hi3G Access-nek

[Ericsson] A harmadik generációs rendszert üzemeltető svéd Hi3G Access számára fog UMTS rendszert és szolgáltatásokat biztosítani az Ericsson. Az Ericsson és a Hi3G, illetve a Hutchison 3G csoport többi tagja egy átfogóbb jellegű együttműködés keretében stratégiai jellegű alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejleszt együtt.

A megállapodás a teljes Core Network a Radio Access Network, a Base Station és Base Station Controllerek szállítását foglalja magába.

"A 3G-s eszközök gyors elkészítéséhez alapvető, hogy a hálózati technológiát vonzó alkalmazásokkal és felhasználóbarát szolgáltatásokkal egészítsük ki" - nyilatkozta Mats Dahlin, az Ericsson Radio Systems elnöke és az Ericsson Mobile Systems Division vezetője. "Így nagyon elégedettek vagyunk, hogy a Hi3G nemcsak eszközeik szállításához, hanem alkalmazásaik fejlesztéséhez is minket választott. Az is nagy megtiszteltetés számunkra, hogy más Hutchison vállalatokkal is együttműködhetünk."

A HI3G UMTS hálótatát a WCDMA szabványa szerint építik fel. Ez a 3G nemzetközileg elfogadott szabványa.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról