Szerző: roberto

2001. június 25. 19:14

Megjelent a Gnome Utils 1.4.0.1

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday] Megújult a Gnome desktophoz készült hasznos és kevésbé hasznos kis programkák gyűjteménye, a gnome-utils csomag. A hibajavítások mellett két új program is került a csomagba, az exe-handler és a meat-grinder. A gnome-utils friss verziójában szinte mindegyik program lokalizációs javításokon esett át, a csomag ezentúl támogatja az xml-i18n-tools-t. Az ígéretek szerint a következő néhány hónapban szintén újabb programokkal fog bővülni a gnome-utils, és a felhasználói felület kialakításáért felelős kódot is át fogják nézni. Az 1.4.0.1 az ftp.gnome.org-ról tölthető le forrásban, Red Hat-hez fordított rpm-be csomagolt formában és srpm-ben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.