Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 25. 18:41

Több, mint 30 millió előfizetővel büszkélkedhet az America Online

A világ legnagyobb internet-szolgáltatójaként jegyzett America Online Inc. ma jelentette be, hogy előfizetőinek száma átlépte a 30 milliót.

Az AOL internetszolgáltatását igénybe vevők száma az elemzők elvárásait is felülmúlva szaporodik. Az előfizetők száma az utóbbi két és fél év során 100 százalékkal növekedett.

"A jelek szerint az otthoni felhasználói piac teljesen egészséges, és az Internet egyre inkább szükségletté semmint luxuscikké válik. Hogy a jelenlegi kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is növelni tudjuk előfizetőink számát, azt jelenti, hogy odafigyelünk az ügyfeleinkre és azt nyújtjuk nekik, amit elvárnak" - mondta barry Schuler, az AOL elnök-vezérigazgatója.

Az AOL szolgáltatása az Egyesült Államokon kívül még 16 országban elérhető, de az USA-beli előfizetők adják az összes előfizető közel 80 százalékát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról