Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 26. 02:18

A Citrix vezérigazgatónak nevezte ki Mark Templetont

[East Side] A Citrix Systems, Inc. ma bejelentette Mark B. Templeton, a vállalat jelenlegi elnökének azonnali hatállyal történő vezérigazgatói kinevezését.

Roger W. Roberts az igazgatóság elnöke marad, és bizonyos ideig a vállalat alkalmazottja. Roberts azonnali hatállyal lemond ideiglenes működtetési igazgatói posztjáról. John Cunninghamet pénzügyi és működtetési elnök-helyettesnek nevezték ki, amely meglévő pénzügyi igazgatói teendői mellett új működtetési feladatokat ró rá.

"Templeton határozott vezetői készségekkel, az iparág átfogó ismeretével, és kíváló piaci előrelátással rendelkezik. Eredményeink folyamatosan javulnak, a menedzsment hatásköre lényegesen kibővült, és a vállalat a legjobb úton halad a Sequoia Software felvásárlásának sikeres integrálása felé. Templeton jól ismeri a vállalatot, annak stratégiai irányvonalait és az előtte álló feladatokat. Ezeknek az ismereteknek köszönhetően a legalkalmasabb személy a Citrix vezetésére."

"A Citrix megfelelő helyzetben van a növekedés új szakaszához" - mondta Templeton. "Nagyon sok mindent sikerült megvalósítanunk eddig is, de legalább ennyi fontos feladat és lehetőség áll még előttünk. Örömmel várom a feladatot, hogy a vállalat nagyszerű termékeit, dolgozóit és piaci pozícióját tovább fejlesszük, annak érdekében, hogy elérhessük ezt a következő szakaszt."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról