:

Szerző: Vörös Péter

2001. június 26. 01:20

A Nortel Networks 270 millió $-os szerződést kötött a China Unicommal

[CNET] A kanadai Nortel 270 millió $-os szerződést kötött a kínai China Unicommal ez utóbbi GSM 900/1800-as hálózatának bővítésére. A hálózatbővítés a következő tartományokra terjed ki: Zhejiang, Hunan, Shanxi, Ningxia, Henan, Xinjiang és Shandong, valamint Chongqing önkormányzatra. A Nortel bejelentette, hogy a China Unicomnak olyan megoldásokat szállít majd, mint pl. GSM switchek, rádió bázisállomások és átviteli berendezések.

A Nortel szerint a hálózatbővítést még ez év végéig be is fejezik. A bővítés révén a China Unicom GSM előfizetőinek Nortel Networks infrastruktúra által kiszolgált része 7,1 millióról 11,6 millióra emelkedik.

A Nortel részvényárfolyama pénteken 0,30$-ral (3,55%-kal) 8,75$-ra emelkedett.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.