:

Szerző: Barna József

2001. június 25. 10:03

AOpen csecsebecse azoknak, akik rózsaszínben látják a világot

[OCWorkBench] Az AOpen mindig is élen járt a színes nyákra épülő alaplapok gyártásában, ám a cég legújabb attrakciója a legmerészebb képzeletet is felülmúlja. Úgy tűnik, az utóbbi időben komoly versengés kezdődött a tajvani alaplapgyártók között, melynek tétje: vajon ki tudja előállítani a legkirívóbb s egyben legízléstelenebb maskarába öltöztetett terméket. Az AOpen tervezői valószínűleg vérszemet kaptak, amikor megpillantották a versenyben jó eséllyel induló ABIT ST6E-t, s ezért gyorsan megálmodták a felülmúlhatatlant: az AOpen AX3SP Pro CheChe! típusjelű Barbie-t.


Ahogy a műdalban áll: Előről


vagy hátulról...

A rózsaszín csoda, mely egyelőre kizárólag a japán piacon lesz kapható, vonzó külsejétől eltekintve semmiben sem különbözik a cég AX3SP Pro típusjelű Intel 815 EP chipkészletre épülő alaplapjától. Ám annál feltehetően jobb teljesítményt nyújt, hiszen egy megfelelően szocializált Pentium III vagy Celeron processzor bizonyára kellemesebben érzi magát ennyi mosolygós és szemmel láthatóan erotikus vágytól fűtött stilizált hölgy társaságában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.