:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 22. 15:13

Megjelent az Intel digitális filmkészítő szoftvere és kamerája

[Mmd] Az Intel Play digitális filmkészítő tovább bővíti az Intel számítógépes szórakoztató termékeinek kínálatát.

Az Intel Play digitális filmkészítő egyszerűen használható digitális videokamerája és filmkészítő szoftvercsomagja segítségével a gyerekek forgatókönyvet írhatnak számítógépükön és az ennek alapján készülő filmben akár saját maguk is játszhatják a főszerepet.

Az új termék tovább növeli a nagy teljesítményű PC-k - köztük az Intel Pentium 4 processzorra épülő számítógépek - használati értékét és kiszélesíti alkalmazási lehetőségeiket.

"A kevesebb mint száz dollárért kapható Intel Play digitális filmkészítő új színfoltot jelent számítógépes szórakoztató termékeink kínálatában. Segítségével a gyerekek sok-sok órát tölthetnek el izgalmas, szabad játékkal: olyan kreatív filmeket forgathatnak, amelyekben családtagjaik, barátaik és saját maguk játsszák a főszerepeket" - nyilatkozta Jeff Abbate, az Intel Play Toys üzletágvezetője.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.