:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 22. 14:03

A hp új többfunkciós termékei otthoni illetve irodai felhasználóknak: hp OfficeJet V40 és hp PSC 750

[HP] A hp nemrégiben bemutatott nyomtatási, képolvasási és másolási (valamint a V40 esetében faxolási) funkciókat ötvöző, síkágyas eszközei segítségével mind az otthoni, mind az irodai felhasználók profi megjelenésű anyagokat készíthetnek minden alkalomra. Az új termékek minden funkciójukban fotóminőségű színes képeket és éles fekete szöveget produkálnak.

A hp OfficeJet V40 a többszörösen díjnyertes hp DeskJet 900 sorozat piacvezető nyomtatóinak mintájára készült. A szöveges dokumentumok gyors és professzionális nyomtatását egyedülálló fényképminőséggel párosítja, felhasználóbarát faxjellemzői révén pedig nagymértékben növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.

A számítógép nélküli faxküldést és fogadást támogató PC-fax funkció mellett automatikus újrahívásra, valamint memória-alapú küldésre és fogadásra is képes, továbbá üzenetrögzítővel is együtt tud működni.

"A fényképminőségű színes nyomtatásra, faxolásra, képolvasásra és másolásra képes hp OfficeJet V40 minden olyan jellemzővel rendelkezik, amelyre egy irodában szükség lehet" - nyilatkozta Kovács Ildikó termékmenedzser. "Az új többfunkciós eszköz mind minőség, mind pedig teljesítmény és hatékonyság szempontjából felveszi a versenyt a hasonló kaliberű egyfunkciós termékekkel."

A beépített húszoldalas dokumentum-adagoló a párhuzamos faxolás és másolás támogatása révén időt takarít meg a felhasználó számára. A fényképnyomtatást és -másolást külön "fényképillesztési" gomb teszi egyszerűvé.

A hp PSC 750 nyomtató/képolvasó/másoló a hp eddigi legkisebb többfunkciós síkágyas eszköze - mérete az előző modellnek (PSC 500) mindössze kétharmada. A hagyományos papírbehúzós megoldással ellentétben, a síkágyas kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyakorlatilag bármit - akár háromdimenziós tárgyakat is - lemásoljon vagy beszkenneljen.

A hp PSC 750 ugyanazt a díjnyertes technológiát alkalmazza, mint a kisméretű irodák és távmunkások körében közkedvelt hp tintasugaras nyomtatók.

A többfunkciós eszköz vezérlőpaneljén található "kreatív másolás" gomb segítségével a felhasználó kényelmesen navigálhat a másolási jellemzők között, és PC közbeiktatása nélkül, azonnal elvégezheti a kívánt feladatot: több pénztárca nagyságú fotót is nyomtathat egy eredetiről, kicsinyítheti, illetve nagyíthatja képeit, posztereket készíthet, vagy két eredetit is elhelyezhet ugyanazon a másolaton.

A síkágyas kialakítás révén az eszközzel gyakorlatilag bármi - akár könyv, vagy más háromdimenziós tárgy - is lemásolható illetve beszkennelhető.

A hp PSC 750 11 fekete-fehér és 8 színes fényképminőségű másolat készítésére képes percenként.

A hp PSC 750 nyomtató/képolvasó/másoló várhatóan 2001. június közepén jelenik meg az európai üzletekben, 95.500.- Ft bruttó ajánlott kiskereskedelmi áron. A hp Customer Care szervizt és támogatást is tartalmazó, egyéves korlátozott garanciát biztosít az eszközhöz. A hp V40 többfunkciós eszköze már kapható az üzletekben 99.A900.- Ft forint bruttó ajánlott kiskereskedelmi áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.