Szerző: roberto

2001. június 21. 12:50

Friss OpenOffice build (632)

HIRDETÉS

OpenOffice[OpenOffice.org] Elkészült az OpenOffice projekt legújabb buildje, a 632-es. Az előző buildhez (627) képest változtak a programcsomag függőségei, a neon lib friss 0.14.0-ás változata és a freetype 2.0.2-es is szükséges a fordításhoz. A szokásos apróbb javítások mellett talán a legtöbb változás a nyomtatási alrendszerben történt, az új psprint a várakozások szerint mindhárom támogatott operációs rendszeren egyaránt jól fog működni. A friss verzió előre fordított bináris csomagként (egyelőre csak a linuxos és windowsos rendszerekre), illetve forrásban tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 21:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.