:

Szerző: Barna József

2001. június 20. 18:47

A Creative új hangkártyájának rejtélye

[ExtremeTech] Az x-bit labs. a múlt héten hozta nyilvánosságra a Creative állítólagos új generációs hangkártya-családjának, az Audigynek a specifikációit, majd néhány nappal a hír megjelenése után egy, a chip képességeit bemutató prezentációt is közzétett.

A Creative Labs. egyik szóvivője azonban cáfolta, hogy a megjelentetett prezentáció a Creative-tól származik. S noha nem beszélt arról, hogy az abban közölt információk megfelelnek-e a valóságnak, azt elmondta, hogy "jelenleg egy új generációs termékcsaládon dolgozunk. Számos elképzelés merült fel, melyek közül ez csupán az egyik. Azt nem mondhatom el, hogy hol valós, hol nem a hír; ám még sok minden változhat addig, amíg a termék a boltokba kerül. A pontos név és a specifikációk még nem lettek bejelentve."

Természetesem elképzelhető, hogy a Creative-ot csupán az zavarja, hogy idő előtt kiszivárgott a fejlesztés alatt álló új hangkártya-család számos jellemzője. Bár azt is el kell mondani, hogy a korábban kifejezetten megbízható, nem hivatalos információkat megszellőztető x-bit labs. az utóbbi időben erőteljesen kezd felhígulni, ami az alaptalan, szenzációhajhász hírek egyre nagyobb arányú megjelenésében mutatkozik meg. Hogy mi az igazság, feltehetően hamarosan megtudjuk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.