:

Szerző: Bőle György

2001. június 19. 18:34

Túl a 10000. híren: a HWSW a várakozásoknak megfelelően nem tesz közzé hírmennyiség-figyelmeztetést

Már tegnap este óta stoppolom a szerkesztőségi oldalon ezt a hírt, nevezetesen a 10000. HWSW hírt. Valami frappánsat akartam beleírni, de valahogy nem jött az ihlet.

Már tegnap este óta stoppolom a szerkesztőségi oldalon ezt a hírt, nevezetesen a 10000. HWSW hírt. Valami frappánsat akartam beleírni, de valahogy nem jött az ihlet.

A lényeg: köszönjük Nektek, olvasóknak a bíztatást, amely erőt adott nekünk tízezer hír (10,6 millió karakter) kiizzadásához, amelyhez mindössze 15 hónapra volt szükségünk.

Ezenkívül a HWSW-n megjelent 212 hosszabb cikk is, amely a tízezer hírrel együtt némi töprengésre is okot adhat, nevezetesen hol kap az olvasó ennyi tartalmat (négyszerese egy átlagos PC magazin éves termésének) ingyen... Mi ezért nem kérünk mást, csak némi toleranciát a hibáinkkal szemben - mert vannak.

Végül szeretnék köszönetet mondani Ytsenek és pvorosnek, hogy közel 4000 hírrel járultak hozzá mindehhez.

ps: ez a valóságban a 10015. hírünk, mert a 10000. örökre a szerkesztőségi oldal biztonságát élvezi. Hibernáltuk...

Szólj hozzá a fórumban!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.