Szerző: Koi Tamás

2024. június 10. 13:16

Ha szeretsz repülni, november 19-re jegyed van a pilótafülkébe

A tegnapi Xbox Games Showcase eseményen végre kiderült, mikor jelenik meg minden fotelpilóta kedvenc játékának, a Flight Simulatornak az új kiadása.

Aki szeret repülni és van otthon számítógépe vagy Xboxa, valamilyen formában biztosan találkozott már a Microsoft Flight Simulator sorozatával, mely a világtörténelem talán legismertebb, több mint négy évtizedes múltra visszatekintő játéksorozata.

Pedig egyetlen lövést sem puffantanak el benne, helyette viszont a legkülönfélébb szituációkban lehet berepülni az egész világot, mely a fejlesztések és a számítógépes grafika fejlődésének köszönhetően ma már elképesztően élethűen jelenik meg a monitorokon.

02:34
 

Microsoft Flight Simulator 2024 – Xbox Games Showcase 2024

Még több videó

A Xbox Games Showcase alkalmával most végre megjelenési dátumot kapott a tavaly bejelentett Flight Simulator 2024, melyre már csak nem egészen fél évet kell várni, hiszen az új rész november 19-től válik majd elérhetővé.

A Microsofthoz tartozó Asobo stúdió az új részbe a hagyományos, kereskedelmi járatok és egyéb sport- és magánrepülések mellett többek között hőlégballonos repülést, helikopteres keresést és mentést, légi betegszállítást és tűzoltó repülést is beépített, de később jönnek még olyan extrák, mint az Air Race vagy éppen a VIP transzfer.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról