:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 28. 11:49

Nagyon kísérletező kedvében van a LinkedIn

A játékok melllett rövid videókkal is újítana a szakmai közösségi platform.

Múlt héten derült ki, hogy a Microsoft a LinkedIn szakmai közösségi platformon sem hagyná ki azt a lehetőséget, hogy játékokat  népszerűsítsen. Az eddig kiderített információk alapján elsősorban a Wordle szójátékhoz hasonló puzzle-játékokban gondolkodhatnak a fejlesztők, és a terv szerint az egyes cégek saját alkalmazottaik, vezetőik játékban elért eredményei után gyűjthetnének pontszámokat, ami alapján rangsorokon mérkőzhetnének meg.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A cég szerdán a TechCrunch-nak azt is megerősítette, hogy a TikTokéhoz hasonló rövid videókból álló hírfolyamot tesztel, miután többek közt az Instagram, a YouTube és a Snapchat is magáévá tette a kínai sikeralkalmazás révén elterjedt formátumot. A mobilalkalmazásba szánt vertikális videócsatorna szakmai tartalmakra összpontosítana, a szakértők pedig újabb eszközt kapnának a kezükbe, hogy a bejegyzések és cikkek megosztásán túl videókkal is növeljék az elkötelezettséget, és felhívják magukra a szakmabeliek figyelmét.

A funkció egyelőre a korai tesztelési fázisban jár, és nem tudni, hogy szélesebb körben mikor válik elérhetővé.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 08:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.