Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 28. 11:49

Nagyon kísérletező kedvében van a LinkedIn

A játékok melllett rövid videókkal is újítana a szakmai közösségi platform.

Múlt héten derült ki, hogy a Microsoft a LinkedIn szakmai közösségi platformon sem hagyná ki azt a lehetőséget, hogy játékokat  népszerűsítsen. Az eddig kiderített információk alapján elsősorban a Wordle szójátékhoz hasonló puzzle-játékokban gondolkodhatnak a fejlesztők, és a terv szerint az egyes cégek saját alkalmazottaik, vezetőik játékban elért eredményei után gyűjthetnének pontszámokat, ami alapján rangsorokon mérkőzhetnének meg.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A cég szerdán a TechCrunch-nak azt is megerősítette, hogy a TikTokéhoz hasonló rövid videókból álló hírfolyamot tesztel, miután többek közt az Instagram, a YouTube és a Snapchat is magáévá tette a kínai sikeralkalmazás révén elterjedt formátumot. A mobilalkalmazásba szánt vertikális videócsatorna szakmai tartalmakra összpontosítana, a szakértők pedig újabb eszközt kapnának a kezükbe, hogy a bejegyzések és cikkek megosztásán túl videókkal is növeljék az elkötelezettséget, és felhívják magukra a szakmabeliek figyelmét.

A funkció egyelőre a korai tesztelési fázisban jár, és nem tudni, hogy szélesebb körben mikor válik elérhetővé.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról