Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. október 3. 14:30

Jön az előfizetéses TikTok is

Kb. 1800 forintba kerülhet a videós szolgáltatás reklámokat nélkülöző verziójának használata.

A TikTok mobilapp forráskódja arról árulkodik, hogy a videós szolgáltatás reklámmentes, előfizetéses csomagot kezdett el tesztelni a felhasználók szűk körében – szúrta ki az Android Authority a beszédes képernyőképeket. Az előfizetők havi 4,99 dollárért (kb. 1800 forint) cserébe teljesen hirdetésmentes élményt kapnak a videós appban, a csomag hasonló lesz a YouTube-éhoz, ahol szintén többek között reklámmentességet lehet a havidíjért cserébe vásárolni, de hogy ezen felül milyen extra funkciókra lehet számítani, még nem tudni.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A cég a TechCrunch számára megerősítette, hogy valóban teszteli a szolgáltatást, de egyelőre csak egy USA-n kívüli angol nyelvű meg nem nevezett piacon, hogy mikor kezdődik a szélesebb körű nevezetés, arról egyelőre nem osztott meg további információkat. A TikTok pénzének nagy részét a hirdetésekből szerzi, és eddig ellenállónak bizonyult a gazdasági tendenciákkal szemben, ami a reklámköltéseket illeti, de az előfizetéses láb bevezetése újabb bevételi forrást jelenthet.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.