Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 22. 14:07

Akár egy hónapot is késhet a legdrágább új iPhone

Nem kizárt, hogy akár október közepéig kell várnia annak, aki pénzt nem sajnálva a legdrágább új iPhone beszerzését fontolgatja - a csúcsok csúcsát jelentő iPhone 15 Pro Max premierjét a kameramodul hátráltathatja.

Egy hónap múlva várhatóan forgalomba kerül a legújabb iPhone-generáció, az iPhone 15, ám ez nem jelenti azt, hogy minden típushoz azonnal hozzá lehet majd jutni - írja névtelen elemzői forrásra hivatkozva a 9to5mac portál.

iphone15_cam

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az ok a poszt szerint a kameramodulban, pontosabban annak bonyolult felépítésében keresendő, az új csúcs-iPhone ugyanis állítólag egy a jelenleginél lényegesen nagyobb zoomátfogású, periszkóp-technikás telefotó-rendszert használ majd, melynek kulcsfontosságú beszállítója, a Sony a pletykák szerint nem tudott időben elég komponenst szállítani az Apple számára. A többi iPhone 15 modell nem kap ilyen kamerafejlesztést, ezért azok piaci premierjét az eset nem érinti.

A szokás szerint különböző memóriakiépítésben elérhető iPhone 15 Pro Max modellek ezért legalább 3, de akár 4 héttel az eredeti premierdátumot követően kerülhetnek majd csak forgalomba - ez egyébként nem teljesen példa nélküli az Apple-nél, hiszen az iPhone XR is az XS után érkezett több mint egy hónappal, de kicsit késett az iPhone 12 mini és a Pro Max, valamint legutóbb az iPhone 14 Plus az iPhone 14-hez képest.

Via 9to5mac.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

8

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.