Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 14. 14:01

Hosszú évek után jöhet az első igazán új Apple Watch dizájn

Az Apple Watch okosórák a 2015-ös bemutatójukat követően külsőleg szinte egyáltalán nem változtak, a gyártó azonban már dolgozik a frissített dizájnon - amire legalább egy évet még várni kell.

Idén immár nyolcadik alkalommal újulhat meg az Apple Watch széria (nem számítva az SE variáns megjelenését), ám az Apple részéről eddig meglehetősen kevés hajlandóság (vagy képesség) mutatkozott az igazi újdonságok beépítésére vagy akár csak a külső drasztikusabb megváltoztatására.

Ez azonban rövidesen változhat, írja a Bloomberg témában mindig jól értesült szakírója, Mark Gurman, aki szerint az Apple javában dolgozik a 2015 óta változatlan formájú okosóra átalakításán.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Bár a tavalyi Apple Watch Ultra hozott némi vérfrissítést a szériába, az Apple Watch X-re keresztelt új sorozat állítólag teljesen lecseréli majd a kezdetek óta alkalmazott sínes szíjrögzítést egy mágneses megoldásra, emellett az OLED kijelzőt microLED-technológiájúra.

Az új generációs szíjaknak köszönhetően az új Apple Watch vékonyabb lehet majd és/vagy nagyobb akkumulátor is kerülhet bele, és hát lássuk be, a rajongótábor mely tagja ne akarna egy fél milliméterrel vékonyabb, egy órával tovább működő vadonatúj Apple Watch-ot magának?

Számukra rossz hír, hogy Gurman szerint az Apple Watch X még legalább egy, de inkább két évig nem fog forgalomba kerülni - az ősszel érkező Apple Watch 9-be viszont állítólag új processzor kerülhet majd, mely a 6-os szériától kezdve változatlan volt eddig.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

9

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.