Szerző: Koi Tamás

2023. július 27. 14:25

Nem mutat túl jól a Samsung korfája

A fiatalok szokásai egyre nehezebben kiismerhetők, láthatóan még Dél-Koreában is, ahol egyes kutatások szerint a patriotizmus mondhatni kevésbé jellemző a felnővő nemzedékre.

Az amerikai fiatalok körében végzett kutatások régóta azt mutatják, hogy ebben a körben bizony ciki az androidos telefon, ezt az (élet)érzést pedig a jelek szerint egyre több országba sikerül is exportálni az Apple legnagyobb örömére.

korea_smartphone

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az egyik lefrissebb, reprezentatív felmérés éppen a világ vezető mobilgyártójának, a Samsung Electronicsnak otthon adó Dél-Korea korcsoportok szerinti felhasználási, illetve tulajdonlási szokásait vizsgálta, mely alapján elég határozottan körvonalazódik, hogy még a Samsung hazájában is a 18-29 éves korosztály csaknem kétharmada iPhone-t használ.

A Galaxy okostelefonok népszerűsége aztán a kor előrehaladtával folyamatosan nő, a harmincasoknál például már 56%-kal vezet a sorozat, míg a hetven felettieknél az eleve csupán 72%-os penetráció 1%-át adják az iPhone-ok.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

23

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.