Szerző: Koi Tamás

2023. július 24. 13:40

A héten az androidosok is megkapják a saját ChatGPT-kliensüket

Már nem kell sokáig nélkülözniük a dedikált mobilos interfészt az OpenAI-féle ChatGPT androidos okostelefonokkal rendelkező rajongóinak.

Még a héten befuthat Androidra is az OpenAI dedikált ChatGPT-kliense, ezzel több százmillió mobilfelhasználó előtt nyitva meg az utat az egyik legfelkapottabb generatív nyelvi modellt használó platform kipróbálása előtt.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A ChatGPT-t ugyan az eddigiek során is használhatták böngészőből az androidos okostelefonokkal rendelkezők, az interfészen azonban látszott, hogy nem okostelefon kijelzőjére tervezték eredendően. Ezen a helyzeten változtathat a dedikált mobilos kliens, melyet már az iOS-es változat májusi debütálásakor beígért az OpenAI, egészen a múlt hét végéig azonban nem lehetett pontosabban tudni az érkezéséről.

Az androidos ChatGPT-alkalmazásra már megnyílt az előregisztráció a Play Áruházban, a megjelenés konkrét időpontját ugyanakkor itt sem közlik a fejlesztők. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról