:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. május 17. 14:12

Már gifeket is lehet kommentelni az Instagramon

A szövegek és emojik mellett végre gifeket is be lehet szúrni az Instagramon hagyott hozzászólásokba.

Adam Mosseri vezérigazgató bejelentése szerint hiánypótló fejlesztéssel bővül az Instagram, hosszú évek után már gifekkel is lehet reagálni a platformon megosztott bejegyzésekre.

Ez semmi különöset nem jelent azon túl, mint ahogy hangzik: a bejegyzésekkel és mások kommentjével kapcsolatos érzéseit mozgóképekkel fejezheti ki a felhasználó, amit a szövegbevitelire mezőre koppintva megjelenő GIF gombbal tehet meg. A gifes kommentelés lehetősége fokozatosan jelenik meg világszerte az Instagram mobilalkalmazásában, amit ajánlott frissíteni.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Mindez annak révén válik lehetővé, hogy a brit versenyhatóság tavaly átengedte a Meta-Giphy felvásárlást, így a világ legnagyobb gifkönyvtára most még inkább a képmegosztó szerves részévé válhat. 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 08:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.