Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. január 18. 14:13

Napjaink kismamái már csuklóról is vezérelhetik a mellszívójukat

Lecsap(ol) az újdonsült szülők életét megkönnyítő technológiai innováció, egy Apple Watch birtokában már az anyatej lefejése is újabb szintre emelkedik.

Az okos elektromos mellszívókat gyártó Willow még könnyebbé szeretné tenni a kismamák számára az anyatej összegyűjtését, ezért a vezeték nélküli, viselhető Willow 3.0 mellpumpa mellé érkezik egy Apple Watchra fejlesztett dedikált alkalmazás is, hogy az anyukák már telefon nélkül, pusztán az okosórájuk segítségével kezelhessék a fontosabb műveleteket.

Mint kiderült, ezt a fejlesztést maguk a nők kérték: a Willow-felhasználók több mint fele rendszeresen használ Apple Watch órát, és a vásárlói tábor oldaláról fogalmazódott meg az igény, hogy csuklóról lehessen vezérelni a mellszívókat – árulta el Laura Chambers vezérigazgató.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a munkamenetek indítását és szüneteltetését, a különféle üzemmódok közötti váltást, valamint a szívási erősség beállítását, mindezt a csuklóról, miközben valós időben jeleníti meg a pumpálásonkénti tejtermelés, valamint az akkumulátorok töltöttségi szintjét.

A Willow 3.0 alkalmazás használatának feltétele egy legalább Apple Watch Series 3 okosóra és a watchOS 8, vagy annál frissebb rendszer használata.

pumpa

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról