:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. január 18. 14:13

Napjaink kismamái már csuklóról is vezérelhetik a mellszívójukat

Lecsap(ol) az újdonsült szülők életét megkönnyítő technológiai innováció, egy Apple Watch birtokában már az anyatej lefejése is újabb szintre emelkedik.

Az okos elektromos mellszívókat gyártó Willow még könnyebbé szeretné tenni a kismamák számára az anyatej összegyűjtését, ezért a vezeték nélküli, viselhető Willow 3.0 mellpumpa mellé érkezik egy Apple Watchra fejlesztett dedikált alkalmazás is, hogy az anyukák már telefon nélkül, pusztán az okosórájuk segítségével kezelhessék a fontosabb műveleteket.

Mint kiderült, ezt a fejlesztést maguk a nők kérték: a Willow-felhasználók több mint fele rendszeresen használ Apple Watch órát, és a vásárlói tábor oldaláról fogalmazódott meg az igény, hogy csuklóról lehessen vezérelni a mellszívókat – árulta el Laura Chambers vezérigazgató.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a munkamenetek indítását és szüneteltetését, a különféle üzemmódok közötti váltást, valamint a szívási erősség beállítását, mindezt a csuklóról, miközben valós időben jeleníti meg a pumpálásonkénti tejtermelés, valamint az akkumulátorok töltöttségi szintjét.

A Willow 3.0 alkalmazás használatának feltétele egy legalább Apple Watch Series 3 okosóra és a watchOS 8, vagy annál frissebb rendszer használata.

pumpa

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.