Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 27. 14:21

Nemsokára kigördül a Windows 10 22H2

A csomag felhasználói szemmel észrevehető fejlesztéseket nem hoz a Windows 10 működésébe, mindössze megnöveli annak verziószámát.

A múlt hét folyamán menetrendszerűen megérkezett a Windows 11 operációs rendszer első, nagy frissítéscsomagja, mely a Microsoft vadonatúj felhasználói felülettel ellátott operációs rendszerét javarészt az egyébként is új külső alatt finomította.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A redmondi cég egyben megerősítette, hogy a tervek szerint októberben válik letölthetővé a Windows 10 22H2 is, de akik friss funkciók özönére számítanak, azoknak csalódniuk kell. A fejlesztők közlésük szerint már nem bővítik jelentősebb új fejlesztésekkel a 10-es Windows-t, inkább a Windows 11-re csoportosítják erőforrásaikat, így az operációs rendszer előző verziójának ráncfelvarrása hibajavításokat és kisebb finomításokat hoz csak. A Microsoft még 2025-ig támogatja a Windows 10-et, de már csak javítások érkeznek hozzá.

A Windows 11 frissítése már kicsit átgondoltabban zajlik, minden eddigi hasonló frissítésnél kisebb csomagban érkezik, illetve ennek megfelelően gyorsabban is települ. Ez alapvetően összehangban van a Microsoft idén év elején bejelentett törekvésével, miszerint a jövőben a fontosabb új funkciókat gyorsabban és problémamentesebben igyekszik majd eljuttatni a felhasználókhoz.

Via TechRadar.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról