:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 23. 14:07

Kötelezővé válik a Google-fiók a Fitbit kütyüihez

Hamarosan megszűnik a Fitbit-fiókok támogatása, a sporteszközök használatához kötelező lesz áttérni Google-fiókra.

Jövő évtől kezdve az újonnan kiadott és megvásárolt Fitbit modelleket csak Google-fiókkal lehet aktiválni – jelentette be a keresőóriás. A lépés nem olyan meglepő, számítani lehetett rá, hogy a Google szolgáltatásai a jövőben szorosabban fonódnak majd össze a Fitbit fitneszeszközeivel, miután a techóriás 2021-ben 2,1 millliárdért rátette kezét a fitneszeszköz-márkára.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

2025 elején pedig teljesen megszűnik a Fitbit-fiókok támogatása, utána kötelező lesz a Google-fiókba való bejelentkezés a fitneszeszközök és okosórák használatához. A Fitbit ígérete szerint még időben értesíti minden felhasználóját a szükséges tudnivalókról, de már most ajánlja a Google-fiókra való áttérést az egyszerűség kedvéért.

A Fitbit elmondása szerint az anyacég nem használja fel a felhasználók eszközein keresztül gyűjtött egészségügyi adatokat hirdetésekhez, az információkat nem adja át a hirdetőknek, ahogy azt a Google is hangsúlyozza már a felvásárlási szándék bejelentése óta. 2020-ban a keresőóriás hivatalosan is kötelezettséget vállalt erre az Európai Bizottság előtt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 20:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.