Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 23. 14:07

Kötelezővé válik a Google-fiók a Fitbit kütyüihez

Hamarosan megszűnik a Fitbit-fiókok támogatása, a sporteszközök használatához kötelező lesz áttérni Google-fiókra.

Jövő évtől kezdve az újonnan kiadott és megvásárolt Fitbit modelleket csak Google-fiókkal lehet aktiválni – jelentette be a keresőóriás. A lépés nem olyan meglepő, számítani lehetett rá, hogy a Google szolgáltatásai a jövőben szorosabban fonódnak majd össze a Fitbit fitneszeszközeivel, miután a techóriás 2021-ben 2,1 millliárdért rátette kezét a fitneszeszköz-márkára.

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

2025 elején pedig teljesen megszűnik a Fitbit-fiókok támogatása, utána kötelező lesz a Google-fiókba való bejelentkezés a fitneszeszközök és okosórák használatához. A Fitbit ígérete szerint még időben értesíti minden felhasználóját a szükséges tudnivalókról, de már most ajánlja a Google-fiókra való áttérést az egyszerűség kedvéért.

A Fitbit elmondása szerint az anyacég nem használja fel a felhasználók eszközein keresztül gyűjtött egészségügyi adatokat hirdetésekhez, az információkat nem adja át a hirdetőknek, ahogy azt a Google is hangsúlyozza már a felvásárlási szándék bejelentése óta. 2020-ban a keresőóriás hivatalosan is kötelezettséget vállalt erre az Európai Bizottság előtt.

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.