Szerző: Koi Tamás

2022. július 8. 12:50

A Snaphez igazol az amerikai titkosszolgálat igazgatója

Új biztonsági igazgató érkezik rövidesen a Snaphez, akiről nem igazán lehet elmondani, hogy ne lenne tapasztalata a személy- és vagyonvédelemben.

Soha nem számított komolyabb különlegességnek, ha valaki az állami szektorból a privát szférába (és vice versa) igazolt át, a Snap legújabb karrierhíre hallatán azonban alighanem még azok is felkapják a fejüket, akik az efféle hírekre rezignáltan legyintenek.

secret_service

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A cég ugyanis bejelentette, hogy leigazolta James M. Murray-t, az amerikai titkosszolgálat (Secret Service) júliusban távozó igazgatóját, aki ezt követően biztonsági igazgatóként elsősorban a cégvezetés és az alkalmazottak biztonságáért felel majd. 

Tekintve, hogy Murray és csapata korábban olyan, védett személyek biztonságáért felelt, mint az Egyesült Államok elnöke, annak családja és más, magas rangú politikai tisztviselők, aligha okoz majd neki problémát feladatainak ellátása a Snapnál.

Murray-t egyébként még Donald Trump nevezte ki 2019-ben, neve pedig az utóbbi időben a Kapitólium 2021 januári ostromával kapcsolatos vizsgálat meghallgatásai során került elő többnyire. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról