Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. június 15. 13:44

Ilyen lesz az első Nothing mobil hátlapja

Július 12-én hull le a lepel a régóta pletykált telefonról.

A OnePlus társalapítója, egykor globális igazgatója, Carl Pei egy új márkával szeretné megismételni a 2013-ban útnak indított OnePlus sikerét. Az általa alapított Nothing március végén bejelentette, hogy nyáron érkezik az első mobilja, aminek egyelőre sem az árát, sem a specifikációit nem tudni, csak hogy nagyot szeretne vele vállalni a fiatal cég.

Popcorn + IT

Több 100 előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján - csatlakozz!

Popcorn + IT Több 100 előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján - csatlakozz!

Pei az idei Mobil Világkongresszusra már egy prototípust vitt a Qualcomm vezetőinek, március 23-án pedig egy esemény keretében meg is volt a hivatalos bejelentés, a nemes egyszerűséggel Phone 1 névre keresztelt modell specifikációiról viszont csak szűkszavúan beszéltek, főleg annyit hangsúlyozott a cég, hogy az Apple legvonzóbb alternatíváját kívánják építeni.

Mivel a szivárgásokat meglehetősen nehéz zabolázni manapság az iparban, Pei nemrég Twitteren tette közzé, hogy a mobilról július 12-én hull le a lepel teljes valójában, ehhez pedig csatolt egy képet is a modell hátlapjáról. A felvétel megerősíti azokat a korábbi pletykákat, miszerint a hátlapon világító fénycsíkok lesznek láthatók átlátszó anyagból.

Ami még megerősített információ, hogy Qualcomm Snapdragon kerül a készülékbe, támogatott lesz a vezeték nélküli töltés, és az Android egy módosított verziója, a NothingOS fog működni rajta.

nothing_phone

a címlapról