Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 30. 10:51

Csúszhat a Microsoft önálló streaming eszköze

Úgy tűnik, hogy a redmondiak megnyomják az újratervezés gombot a Project Keystone-nál.

A Microsoft vezérigazgatója, Phil Spencer másfél éve beszélt arról, hogy az elkövetkező évben lehetővé válik, hogy a számítógéppel, konzollal nem rendelkező felhasználók is streamelhessenek Xbox-játékokat az okostévéjükön vagy monitorjukon egy dedikált eszköz segítségével. Hónap elején a Venture Beat közeli forrásokra hivatkozva arról írt: a redmondi cég már majdnem készen áll rá, hogy a HDMI csatlakozóval rendelkező, nagyobb pendrive-ra hasonlító streaming stickjét piacra dobja, amivel lényegében ezen felül csak vezetékes internet és egy kontroller kellene ahhoz, hogy a játékos elérje az Xbox Game Pass szolgáltatás könyvtárát.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Keystone néven fejlesztett eszköz megjelenése azonban nem lehet ilyen közel, sőt akár jelentős csúszásban is lehet. A redmondi cég szóvivője a Windows Centralnak nemrég úgy nyilatkozott, hogy a vállalat felhasználói igényekre hivatkozva „eltér a Keystone jelenlegi iterációjától” és egy új megközelítést dolgoz ki, hogy „minél több játékoshoz eljutasson az Xbox Cloud Gaming élmény”.

A homályos nyilatkozat arra azonban nem ad választ, hogy a cég pontosan mit tart meg és mit kíván változtatni az eddig elért eredményeken.

Via Engadget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról