Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 2. 10:44

Átköltözött az Extreme Digital webáruháza

Mától már az eMAG-nál kell keresni az edigital.hu korábbi kínálatát, de az ügyfélszolgálat továbbra is segít a rendelések követésében, és a régi fiókadatok is használhatók az új, összevont felületen.

Ahogy korábban is beszámoltunk róla: májustól végleg megszűnik hazánk egyik legrégebbi, eredetileg foto- és számítástechnikára szakosodott online értékesítési felülete, az Extreme Digital weboldala, helyét véglegesen átveszi az eMAG értékesítési felülete.

Hétfőtől, május másodikától kezdve a beköltözéssel az Extreme Digital teljes termékválasztéka már az eMAG felületén  található meg, a régi weboldalt felkereső felhasználókat ennek megfelelően az emag.hu –ra irányítják át. Az átköltözéssel kapcsolatban érdemes tudni:

  • Ha korábban már rendelt az edigital.hu-ról, a meglévő fiókadatok felhasználásával május másodikától létrehozhat eMAG-os fiókot is (amennyiben olyan még nincs), így hozzáfér a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos számlákhoz, jótálláshoz szükséges dokumentumokhoz.
  • Ha korábban már az eMAG-tól és az edigital.hu-ról is rendelt, az eMAG fiókot összekötheti a régebbi edigitalossal.
  • Az Edigital korábbi felületén új rendelést már nem lehet leadni, de a folyamatban lévő rendelések nyomon követése megmarad.
  • Az Edigital ügyfélszolgálata elérhető a hétfői határidő után is, a munkatársak e-mailben és telefonon tudnak információkat nyújtani a megrendelőknek.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az elmúlt két évtized egyik legmeghatározóbb online elektronikai áruházát 2019-ben vásárolta fel a romániai székhelyű eMAG, a két márka integrálása már ezt követően megkezdődött, egyre határozottabb léptékekben - 2021-ben például már egyszerre tartott Black Friday akciót az Extreme Digital és az eMAG, az elmúlt időszakban pedig olyan, az eredeti koncepciótól teljesen idegen termékek is megjelentek a webáruház kínálatában, mint az alkoholos italok, szépságápolási termékek vagy éppen a pelenkák.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról