Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. április 14. 10:00

Három mobillal bővült az Oppo hazai kínálata

A magyar piacon tavaly "kifehéredett" Oppo tovább terjeszkedik, most a közel félmillió forintos Find X5 Pro csúcsmobilt, valamint a Reno széria két legújabb tagját tette elérhetővé.

A kínai Oppo áprilistól három új okostelefonnal és egy vezeték nélküli fülhallgatóval bővíti kínálatát hazánkban. Néhány nap eltéréssel kereskedelmi forgalomba kerül a márka februárban bemutatott felsőkategóriás csúcskészüléke, a Find X5 Pro, valamint a népszerű Reno széria két legújabb modellje, a Reno7 5G és a Reno7 Lite 5G. Ezekkel az eszközökkel a márkának így már öt okostelefonja és négy vezeték nélküli fülhallgatója lesz kapható a magyar piacon.

A cég egyúttal bejelentette az ajánlott kiskereskedelmi árakat is, amelyek így alakulnak:

  • Find X5 Pro: 479 990 forint
  • Reno7 5G: 189 990 forint
  • Reno7 Lite 5G: 149 990 forint
oppo_findx5
oppo find x5 pro

A kínai Oppo készülékeinek forgalmazása a tavalyi év közepén kezdődött meg hivatalosan Magyarországon. Itthon a legnagyobb okostelefon-disztribútorral, a Bravophone-nal kötöttek viszonteladói szerződést, a szervizhátteret pedig a számos más márkát is szervizelő TMX biztosítja.

A világ jelenleg negyedik legnagyobb piaci szereplőjének számító gyártó egyelőre csak néhány készülékkel jelent meg a mobilszolgáltatók és a nagy kereskedelmi láncok kínálatában, ami folyamatosan bővül. A Canalys piackutató adatai szerint 2021-ben 11 százalékos globális részesedésével az OPPO a negyedik legnagyobb okostelefon beszállító a világon, Magyarországon a friss számok szerint 3 százalékos piaci részesedéssel a 4. helyen áll a gyártók között.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról