Szerző: Koi Tamás

2022. február 4. 13:29

Itt a Gmail nélküli ingyenes Google Workspace csomag

Bejelentette új, ingyenes Workspace csomagját a Google, melyet kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak ajánl a cég, melyek nem igénylik a csomagba integrált levelezőszolgáltatást.

Saját levelezőszerverrel, vagy külső, felhős levelezőplatformmal (Exhchange Online, Zoho stb) rendelkező üzleti felhasználóknak kedvező konstrukciót jelentett be a hét második felében a Google. A Google Workspace Essentials konstrukcióba megtalálhatóak a cég legkedveltebb online eszközei, így a Drive, a Sheets, a Docs, a Chat vagy éppen a Meet.

google_bike_2

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az ingyenesen elérhető Essentials csomagot választók saját, céges e-mail címükön keresztül regisztrálhatnak a szolgáltatásra, ezt követően azonnal meg tudják hívni kollégáikat a közös projektekbe. 

A Google Workspace Essential összesen 15 GB-nyi Drive tárhelyet biztosít a dokumentumok és más állományok számára, emellett 25 főben maximalizálja a csoportok létszámát (egy szervezeten belül ugyanakkor korlátlan mennyiségű csoport létrehozható). 

A februárban érkező új konstrukció a korábbi Business Starter díjcsomagot váltja majd, mely jelenleg felhasználóként 4,68 euróba kerül, és szintén nem tartalmazza a Google vállalati levelezését, ugyanakkor 15 helyett 30 GB-nyi Drive tárhelyet biztosít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról