Szerző: Koi Tamás

2022. február 4. 13:29

Itt a Gmail nélküli ingyenes Google Workspace csomag

Bejelentette új, ingyenes Workspace csomagját a Google, melyet kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak ajánl a cég, melyek nem igénylik a csomagba integrált levelezőszolgáltatást.

Saját levelezőszerverrel, vagy külső, felhős levelezőplatformmal (Exhchange Online, Zoho stb) rendelkező üzleti felhasználóknak kedvező konstrukciót jelentett be a hét második felében a Google. A Google Workspace Essentials konstrukcióba megtalálhatóak a cég legkedveltebb online eszközei, így a Drive, a Sheets, a Docs, a Chat vagy éppen a Meet.

google_bike_2

Az ingyenesen elérhető Essentials csomagot választók saját, céges e-mail címükön keresztül regisztrálhatnak a szolgáltatásra, ezt követően azonnal meg tudják hívni kollégáikat a közös projektekbe. 

A Google Workspace Essential összesen 15 GB-nyi Drive tárhelyet biztosít a dokumentumok és más állományok számára, emellett 25 főben maximalizálja a csoportok létszámát (egy szervezeten belül ugyanakkor korlátlan mennyiségű csoport létrehozható). 

A februárban érkező új konstrukció a korábbi Business Starter díjcsomagot váltja majd, mely jelenleg felhasználóként 4,68 euróba kerül, és szintén nem tartalmazza a Google vállalati levelezését, ugyanakkor 15 helyett 30 GB-nyi Drive tárhelyet biztosít.

a címlapról

UI

11

Megújult a webes Telekom TV GO

2022. június 23. 13:03

Az applikáció és a webes nézet már megkapta az új felületet, a Smartboxokra később jön a frissítés.