Szerző: Asztalos Olivér

2021. december 17. 15:22

LG: én kis kertész legény leszek

A januári CES-en egy modern, szabadon álló beltéri növénytermesztő készüléket mutat be az LG.

Az LG tiiun elnevezésű megoldással még a kezdő kertészek is egész évben otthonuk kényelmében termeszthetnek zöldségeket, fűszernövényeket, vagy akár virágokat. A stílusos és rendkívül egyszerűen használható készülék egy teljes értékű kert minden előnyét kínálja anélkül, hogy használóinak a kártevők vagy a kedvezőtlen időjárás miatt kellene aggódniuk - ígéri a vállalat.

lg-tiiun_lifestyle-00

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A teljesen önálló egységként megtervezett LG tiiunban két polc kapott helyet, amelyek külön-külön akár hat kombinált vetőmagcsomag és három különböző vetőmagkészlet tárolására is alkalmasak. Minden kombinált vetőmagcsomagon 10 lyuk van a magok csíráztatására, így a felhasználók a fejlett technológiának és az LG tudásának köszönhetően problémamentesen és gyorsabban, mindössze négy-nyolc hét alatt nevelhetnek egyidejűleg több különféle saját termesztésű növényt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról