Szerző: Asztalos Olivér

2021. december 8. 11:42

MagSafe telefonhűtőt csinált iPhone-okhoz a Razer

Az elsősorban játékosokat célzó Razer az iPhone tulajdonosokra is gondol: a Phone Cooler Chroma az Apple okostelefonok hátuljához tapadva próbálja gyorsabban elvezetni a hőenergiát.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A Razer Phone Cooler Chroma egy az iPhone és az Android készülékek hátuljára egyaránt rögzíthető, előbbiek esetében kihasználva a MagSafe támogatást, vagyis a készülékek hátlapjába épített mágnesgyűrűt. A termékben egy Peltier elem, illetve egy hétlapátos ventilátor (meg persze egy sor színes LED) került. A légkavaró nem csak dísznek van, fordulatszáma ugyanis egészen 6400-ig ugorhat fel, vélhetően jókora zajt csapva az alapvetően passzív hűtésű, vagyis zajtalan okostelefon mellé. A "hiánypótló" kiegészítőt nettó 60 dollárra árazta be a Razer.

razer-cooler

 

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.