:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 29. 12:12

A Windows 11 frissítése visszahozza Clippyt

A Windows 11 novemberi kumulatív frissítése többek között új emojikat is hoz, köztük Clippyvel, a sokakat idegesítő gemkapoccsal.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A 90-es évek végén az Office programcsomaggal megismert, a magyar verzióban Gem Gézaként hívott Clippy tehát csak emotikonként tér vissza, legalábbis egyelőre. A megosztó elemet még nyáron szavazták vissza a Twitteren, miután a Microsoft feldobta, hogy 20 000 lájkért cserébe visszahozzák Clippyt. Mondani sem kell, hogy gyorsan meglett a szükséges "szavazat" a redmondi cég pedig tartotta szavát. Az okvetlenkedő gemkapocs az Office 97-ben debütált, majd közel tíz évvel később, az Office 2007-tel távozott az irodai programcsomagból, sokak örömére.

emo

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 17:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.