Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 23. 14:07

Az LG televízióira is jön a GeForce Now

A televíziógyártók közül elsőként az LG készülékein lesz elérhető az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a GeForce Now.

Az LG pár nappal ezelőtti bejelentése alapján közösen dolgozik az Nvidiával egy olyan okostévés appon, mellyel jó játékélmény mellett lesz használható a GeForce Now. A tervek szerint a beta verzió még idén elérhető lesz az LG Content Store-ban a gyártó idei 4K OLED, QNED Mini LED, valamint NanoCell modelljeivel, mintegy 80 országban. Első körben 35 ingyenesen elérhető játék lesz a kínálatban, amelyek között a Rocket League és a Crysis Remastered Trilogy is helyet kap. Az ígéret szerint megfelelő internetkapcsolattal a címek Full HD felbontás és másodpercenkénti 60 képkocka mellett élvezhetően fognak futni.

lg_geforce

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja!

December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja! December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

"Az LG vásárlói a legjobbat várják el, ha nagy képernyős játékról van szó" - mondta Lee Sang-woo, az LG Electronics Home Entertainment Company vállalati üzleti stratégiáért felelős vezető alelnöke. "Az Nvidiával való partnerség, miszerint, hogy a GeForce Now-t eljuttassuk az LG TV tulajdonosokhoz, jelzi az iránti elkötelezettségünket, hogy a legjobb játékélményt nyújtsuk a webOS-t futtató készülékeinken."

a címlapról