Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 23. 14:07

Az LG televízióira is jön a GeForce Now

A televíziógyártók közül elsőként az LG készülékein lesz elérhető az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a GeForce Now.

Az LG pár nappal ezelőtti bejelentése alapján közösen dolgozik az Nvidiával egy olyan okostévés appon, mellyel jó játékélmény mellett lesz használható a GeForce Now. A tervek szerint a beta verzió még idén elérhető lesz az LG Content Store-ban a gyártó idei 4K OLED, QNED Mini LED, valamint NanoCell modelljeivel, mintegy 80 országban. Első körben 35 ingyenesen elérhető játék lesz a kínálatban, amelyek között a Rocket League és a Crysis Remastered Trilogy is helyet kap. Az ígéret szerint megfelelő internetkapcsolattal a címek Full HD felbontás és másodpercenkénti 60 képkocka mellett élvezhetően fognak futni.

lg_geforce

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

"Az LG vásárlói a legjobbat várják el, ha nagy képernyős játékról van szó" - mondta Lee Sang-woo, az LG Electronics Home Entertainment Company vállalati üzleti stratégiáért felelős vezető alelnöke. "Az Nvidiával való partnerség, miszerint, hogy a GeForce Now-t eljuttassuk az LG TV tulajdonosokhoz, jelzi az iránti elkötelezettségünket, hogy a legjobb játékélményt nyújtsuk a webOS-t futtató készülékeinken."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról