Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 19. 15:38

Jövőre érkezik az AMD WLAN modulja

Hamarosan megjelenik az AMD és a MediaTek első közös fejlesztése, az RZ660-as WLAN vezérlő.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A megoldás a MediaTek Filogic 330P chipjére épül, amely a WiFi 6E mellett a Bluetooth 5.2-t is támogatni fogja. A terméktámogatást, vagyis a drivereket és egyéb szoftvereket az AMD készíti, illetve terjeszti majd. A chiptervező célja, hogy gyártópartnereinek alternatívát nyújtson az Intel megoldásaival szemben, amely processzorok mellett a különféle hálózati vezérlők teljes palettáját is kínálja.

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 04:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.