Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 18. 14:56

Végre megjelentek a Spotifyban a dalszövegek

Hosszú évekig tartó várakozás után mától minden Spotify felhasználónak elérhetőek a dalszövegek.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az egyes számok lejátszása közben a szövegezés jellemzően szinkronizálva jelenik meg, legyen szó az alkalmazás akár okostelefonos, akár PC-s, vagy épp televíziós verziójáról, a SpotifyTV-ről. A dalszövegek ráadásul minden felhasználónak elérhetőek, beleértve a nem fizető ügyfeleket is. A legnagyobb zenestreaming szolgáltatás a Musixmatch-csel állt partnerségbe a lehető legjobb felhasználói élményért. A HWSW villámgyors tesztje alapján a funkciót jól beillesztették az alkalmazásba, a dalszövegek a Radioheadtől kezdve egészen Zámbó Jimmyig, mindenhol hibátlanul megjelennek.

spoty

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról