Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 18. 14:56

Végre megjelentek a Spotifyban a dalszövegek

Hosszú évekig tartó várakozás után mától minden Spotify felhasználónak elérhetőek a dalszövegek.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az egyes számok lejátszása közben a szövegezés jellemzően szinkronizálva jelenik meg, legyen szó az alkalmazás akár okostelefonos, akár PC-s, vagy épp televíziós verziójáról, a SpotifyTV-ről. A dalszövegek ráadásul minden felhasználónak elérhetőek, beleértve a nem fizető ügyfeleket is. A legnagyobb zenestreaming szolgáltatás a Musixmatch-csel állt partnerségbe a lehető legjobb felhasználói élményért. A HWSW villámgyors tesztje alapján a funkciót jól beillesztették az alkalmazásba, a dalszövegek a Radioheadtől kezdve egészen Zámbó Jimmyig, mindenhol hibátlanul megjelennek.

spoty

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.