:

Szerző: Koi Tamás

2021. november 4. 12:58

Egyetlen zseb van a Samsung farmerén, abba is csak egyféle telefon fér el

Szokatlan promóciós kísérletbe kezdett Ausztráliában és Új-Zélandon a Samsung, mely a helyi piacot célozva limitált darabszámban saját tervezésű farmereket kezdett árulni a Dr Denim farmermárkával karöltve.

A Samsung Galaxy Z Flip 3 - legalábbis összecsukva - lényegesen kisebb bármelyik másik okostelefonnál, ennélfogva a készülék hordozásához nem kellenek óriási zsebek, elég egyetlen, erre a célra tervezett zsebecske egy farmeren. Ez az alapkoncepciója a koreai cég a Dr Denim farmermárka által közösen tervezett farmernadrágnak, mely teljesen búcsút int a zsebeknek - egyet kivéve, melybe hogy, hogy nem éppen belefér egy Galaxy Z Flip 3 telefon.

dr-denim-2

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A termék valójában egy reklámkampány része, a Dr Denim speciális kiadású farmerjeiből ugyanis mindössze 450 darab (vagyis angolszáz piacról lévén szó, pár) készült és azt is csak az Ausztráliát és Új-Zélandot ellátó shopban lehet megvásárolni. A farmer ára meglehetősen borsos, 1499 ausztrál dollár, ami napi árfolyamon átszámolva csaknem 387 ezer forintnak felel meg - igaz, ezért jár cserébe a farmer mellé egy Galaxy Z Flip 3 okostelefon is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.