Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 13. 12:07

Kimarad a bányászlimiter az Intel videókártyáiból

Egyelőre nem zárkózik el a bányászok kiszolgálása elől az Intel.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Egyre közeleg az Intel Arc videókártyáinak bemutatása, amire készülve egyre gyakrabban oszt meg részleteket fejlesztéséről a cég. A vállalat tegnap arról adott hírt, hogy bár nem készítenek kifejezetten a bányászokat célzó kártyákkal, az Nvidiával ellentétben nem fogják tiltani a konzumer GPU-k ilyen irányú felhasználását. Az Intel Arc termékei a jövő év első negyedévében jelennek majd meg.

intel_arc

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 17:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.