Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 20. 16:09

Már UTP kábelből is van gamer

Mindent kifacsar a ROG márkanévből az Asus, amely most épp egy játékosoknak szánt UTP kábelt dobott piacra, közel aranyáron.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az 1,5 vagy 3 méteres hosszúságú kábelt CAT7 besorolással illeti az Asus. Habár a nagyobb szám sokakban olyan érzést kelthet, hogy a vezeték a CAT6-os termékeknél jobb jellemzőkkel rendelkezik, a szabványosítást felügyelő TIA/EIA egyelőre nem ismerte el a CAT7 létezését, illetve létjogosultságát. Így a ROG CAT7 kábel legnagyobb dobása a szokásosnál igényesebb dizájn, beleértve az aranyozott csatlakozót, a logót, illetve a vezetékekre ráhúzott műanyag harisnyát. A termékre fogékony játékosok lelki nyugalmát viszonylag drágán méri az Asus: a 1,5 méteres kábelért nettó 22, a hosszabb 3 méteresért pedig 37 dollárt kér, ami rendre nagyjából bruttó 9000 és 15 000 forintot jelenthet majd idehaza.

rog_ethernet

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról