Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 17. 13:00

Bemutatta gamereknek szánt termékeit az IKEA

Bejelentette kifejezetten gamereknek szánt bútorcsaládját és kiegészítőit az IKEA. Előbbi termékcsalád tagjait az ASUS-hoz tartozó Republic of Gamers stábbal közösen fejlesztette a skandináv cég.

Belépett a kifejezetten videojátékokhoz fejlesztett bútorok és egyéb (otthon)kiegészítők, lakberendezési tárgyak piacára az IKEA. Az okos lakberendezési tárgyak fejlesztésében komoly tapasztalattal bíró svéd multi az ASUS-hoz tartozó Republic of Gamers (ROG) csapatával közösen dolgozta ki az új bútorok részleteit, míg a kiegészítőket saját maga tervezte.

ikea_rog

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az új gamer termékválaszték a PC-játékosokat célozza meg, és a következő hat termékcsaládot foglalja magában: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE és HUVUDSPELARE.

Az új gamer termékválaszték összességében több mint 30 terméket tartalmaz, beleértve a bútorokat – gamerasztalokat és -székeket, valamint egy fiókos elemet –, a kiegészítőket – egy bögretartót, egér-kábelvezetőt, nyakpárnát, gyűrűs lámpát – és még sok mást. Az új termékcsalád különböző árkategóriájú játékasztalokat és székeket kínál a különböző célcsoportok igényeinek kielégítésére.

Az IKEA által a Republic of Gamers (ROG) közreműködésével kifejlesztett új gaming termékcsalád 2021 októberétől lesz fokozatosan elérhető Magyarországon az IKEA áruházakban.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.