:

Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 2. 11:42

A hétvégén egy napra bezár a Telekom

A hétvégén ütemezett műszaki karbantartást hajt végre a Magyar Telekom, melynek köszönhetően szombat estétől várhatóan vasárnap estig leáll az összes ügyfélszolgálati és értékesítési csatorna a cégnél.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Rendszerkarbantartást hajt végre a Magyar Telekom a hétvégén, melynek eredményeként a cég gyakorlatilag összes értékesítési és ügyfélszolgálati csatornája leáll a tervek szerint egy napra. A szeptember 4-én, 22 órakor kezdődő és várhatóan másnap estig terjedő időszakban a lakossági és üzleti telefonos ügyfélszolgálaton és a weboldalon a jelzett időszakban szünetelni fog az:

  • eszközök, illetve új mobil és vezetékes szolgáltatások megrendelése,
  • a Domino egyenlegek feltöltése,
  • a számlainformációk elérése, számlák befizetése (a számlák az érintett időszakban kizárólag eseti banki átutalással, valamint készpénzátutalási megbízással rendezhetők).

A szolgáltató weboldalán található tájékoztató szerint vasárnap a Telekom saját és partnerüzletei is zárva lesznek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.