Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 31. 12:55

Már a Samsung Galaxy Watch tulajok is tudnak egymással rádiózni

Immár nem csak az Apple Watch tulajdonosok tudnak egymással walkie-talkie szerűen "rádiózni", mostantól a Samsung legújabb Galaxy Watch okosórákon is elérhető ez a funkció.

A Samsung éppen csak átnyergelt okosóráinál a házon belül fejlesztett Tizenről a Google-féle Wear OS-re, máris jött egy olyan, hiánypótló fejlesztés a legújabb Galaxy Watch okosórák repertoárjába, melyet az ős rivális Apple három éve beletett a WatchOS-be.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az XDA Developers közösség tagjai fedezték fel a Play Store-ban az új Galaxy okosórákkal kompatibilis Walkie-Talkie appot, mely a nevéhez igazodva alapvetően rövid hangüzenetek átvitelét teszi lehetővé egy másik (vagy több másik), az appot futtató óra irányába. 

A két platform közti egyetlen különbség jelen funkciót illetően, hogy míg az Apple Watch-okon futó, és egyébként 2018. óta elérhető push-to-talk funkció csak két óra közt működik egyszerre, addig a Samsung esetében a "forgalmazást" több párosított végpont is hallhatja, vagyis csoportoknak, csapatoknak ez a megoldás életszerűbb lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról