Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 31. 12:55

Már a Samsung Galaxy Watch tulajok is tudnak egymással rádiózni

Immár nem csak az Apple Watch tulajdonosok tudnak egymással walkie-talkie szerűen "rádiózni", mostantól a Samsung legújabb Galaxy Watch okosórákon is elérhető ez a funkció.

A Samsung éppen csak átnyergelt okosóráinál a házon belül fejlesztett Tizenről a Google-féle Wear OS-re, máris jött egy olyan, hiánypótló fejlesztés a legújabb Galaxy Watch okosórák repertoárjába, melyet az ős rivális Apple három éve beletett a WatchOS-be.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Az XDA Developers közösség tagjai fedezték fel a Play Store-ban az új Galaxy okosórákkal kompatibilis Walkie-Talkie appot, mely a nevéhez igazodva alapvetően rövid hangüzenetek átvitelét teszi lehetővé egy másik (vagy több másik), az appot futtató óra irányába. 

A két platform közti egyetlen különbség jelen funkciót illetően, hogy míg az Apple Watch-okon futó, és egyébként 2018. óta elérhető push-to-talk funkció csak két óra közt működik egyszerre, addig a Samsung esetében a "forgalmazást" több párosított végpont is hallhatja, vagyis csoportoknak, csapatoknak ez a megoldás életszerűbb lehet.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.