Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 25. 13:57

Kigyulladt Samsung okostelefon miatt evakuáltak egy repülőgépet

Kigyulladt egy Samsung Galaxy A21 az Alaska Airlines egyik menetrend szerinti repülőgépén.

A The Verge információ szerint az eset a New Orleans és Seattle közötti járaton történ, szerencsére épp a leszállást követően. A beszámolók alapján a Samsung márkájú okostelefon szinte füstgépként viselkedett, gyorsan elárasztva égéstermékkel az utasteret. A légikísérők gyorsan reagálva a helyzetre egy speciálisan ilyen esetekre készített zsákba dobták az égő telefont, amellyel végül sikerült megfékezni a füstöt. Egy utas nyilatkozata szerint a készülék másodpercek alatt felismerhetetlenségig égett, egy utasban kisebb sérüléseket okozva. Őt, illetve egy enyhe füstmérgezésre panaszkodó másik személyt a helyi kórházba szállították. A Samsung egyelőre nem kommentálta a történteket.

sam_expl

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 17. 23:10

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.